Rooien dode sparren

5,0 rating

Michiel werkt vlot, vakbekwaam en heeft alles onder controle. Alles wat dicht in de buurt van de bomen stond (zoals hekwerk en andere planten) is onbeschadigd gebleven. We waren onder de indruk. Ook de communicatie verliep goed en hij was precies op tijd.
Kortom een aanrader.

Mvr.van der Kooij

Rooien beuk.

4,0 rating

Een grote beuk, doorsnede 90 cm, die vlak bij een kwetsbaar gebouw uit 1900 stond, was gevaarlijk geworden en moest weg. Michiel Dirven heeft dit zeer deskundig gedaan, zie foto’s. Klimmend, zonder hoogwerker. Grote stukken stam werden voorzichtig naar beneden getakeld, zonder het gebouw of de volgende beuk te raken.

J.T.A. van Eijden

Snoeien beuk

5,0 rating

De boom ziet er weer keurig uit, vakkundig bijgewerkt. En alles wordt na afloop netjes opgeruimd. Eigenlijk heb je er total geen omkijken naar, en de prijs is ook heel vriendelijk.

Rozemarijn Lely

8 fruitbomen en 2 coniferen gerooid

5,0 rating

Er moesten 8 oude fruitbomen en 2 coniferen worden verwijderd uit onze tuin zonder achterom. Dit was binnen een paar uur gedaan door Michiel en alles werd keurig achtergelaten. Als extra heeft hij ook nog wat op ons verzoek uit de voortuin verwijderd zonder extra kosten. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Michiel aan iedereen aanbevelen.

Antoine Adelaars

Vakwerk

5,0 rating

Michiel heeft 2 bomen bij ons gesnoeid. Hij heeft vooraf een keurig offerte gemaakt en is op de afgesproken dag gekomen. De bomen zijn vakkundig gesnoeid en alles is netjes opgeruimd. Wij bevelen Michiel zeker aan.

Arno