Snoeien beuk

De boom ziet er weer keurig uit, vakkundig bijgewerkt. En alles wordt na afloop netjes opgeruimd. Eigenlijk heb je er total geen omkijken naar, en de prijs is ook heel vriendelijk.

Rozemarijn Lely

8 fruitbomen en 2 coniferen gerooid

Er moesten 8 oude fruitbomen en 2 coniferen worden verwijderd uit onze tuin zonder achterom. Dit was binnen een paar uur gedaan door Michiel en alles werd keurig achtergelaten. Als extra heeft hij ook nog wat op ons verzoek uit de voortuin verwijderd zonder extra kosten. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Michiel aan iedereen aanbevelen.

Antoine Adelaars

Vakwerk

Michiel heeft 2 bomen bij ons gesnoeid. Hij heeft vooraf een keurig offerte gemaakt en is op de afgesproken dag gekomen. De bomen zijn vakkundig gesnoeid en alles is netjes opgeruimd. Wij bevelen Michiel zeker aan.

Arno

Toppen/Snoeien/Rooien

Michiel is een jonge ambitieuze vakman, die weet waar hij over praat. Er moest ca 50m coniferen haag 5 meter getopt en gesnoeid worden. Daarnaast nog 4 boven gerooid, appelboom, beuken haag en Amerikaanse eik gesnoeid. Met zijn professionele apparatuur heeft hij deze klus snel geklaard. Ook de staat waarin hij het werk achter laat, opgeruimd en schoon, is te prijzen. Zeker waard om contact mee op te nemen voor werkzaamheden aan bomen/struiken.

Mark Stellmach

Heer

Op een zeer deskundige manier 4 bomen gerooid,wij zijn erg tevreden dat hr m dirven deze klus heeft geklaard en alles netjes achter gelaten heeft , complimenten een adres om zeker bij andere aan te bevelen.

Theo van kessel


 


Algemene Voorwaarden | Privacybeleid